Bemutatkozás

Tisztelt Hölgyem, Uram, kedves Partnerünk!

A Kaposvári Városgazdálkodási Zártkörűen Működő Részvénytársaság nevében szeretnénk köszönteni.

Ön egy olyan kommunális szolgáltató weboldalát látja, amely 1992. január 1-jén alakult és a Kaposvári Költségvetési Üzem, majd a Városgazdálkodási Vállalat jogutódjaként mintegy 39 éves múltra tekint vissza. A KVG Zrt. szellemiségét kezdetektől fogva az ügyfélorientált szolgáltatás és a folyamatos technikai-technológiai fejlesztés jellemezte.

2007-ben társaságunk, - a többségi tulajdonos Kaposvár Megyei Jogú Város Önkormányzata és az osztrák Energie AG-vel karöltve - olyan európai léptékű nagyvállalatot alkot, amely garancia arra, hogy az önkormányzati érdeket mindvégig szem előtt tartva, korszerű, környezetbarát szolgáltatást nyújt üzleti partnereinek.
Szolgáltatásait jelenleg több mint 110 település önkormányzata és közel 80 ezer fős lakossága, valamint az ehhez tartozó intézmény hálózat és vállalkozások minősítik. Hosszútávú közszolgáltatási szerződéseink - az Uniós elvárások figyelembevételével - tartalmazzák mindazon garanciákat, amelyek birtokában partnereink nyugodt, kiegyensúlyozott és korrekt üzleti kapcsolattal rendelkeznek.

Minőségi garanciánk: az MSZ EN ISO 9001:2001 minőségirányítási és az MSZ EN ISO 14001 környezetirányítási szabvány működtetése mellett a tradicionálisan megbízható német és osztrák technológia, a kiemelkedő magyar szakértelem és szorgalom.

Elsődleges célkitűzésünk, egyben cégünk alapfilozófiája: Megbízható, magas színvonalú szolgáltatás, megfizethető áron, melyhez hosszútávú stratégiai programmal és megfelelő tőkeerős háttérrel rendelkezünk.

Kaposvári INERT Zrt.

Cím: Kaposvár, Áchim A. u. 2. | Tel.: -

© 2021 Kaposvári INERT Zrt. - Minden jog fenntartva.